Salater

Perlebyg salat med avocado og tomat

Perlebyg salat med avocado og tomat

Man skal ikke lige lave denne salat i sidste øjeblik, perlebyggen skal nemlig koge i 45 minutter og så skal den også køle ned.

3 dl perlebyg

1 liter vand

3 tomater

2 avocado

1 fed hvidløg

1 håndfuld basilikum

saften fra 2 limefrugter (citron kan også bruges)

1 spsk olivenolie

salt og peber

Start med at skyl perlebyggen og kog den i 45 minutter. Hæld vandet fra og lad det køle helt af.

Avocadoerne skæres i mindre tern og kommes i skålen, pres saften fra limefrugten ud over avocadoer, så de ikke bliver misfarvede.

Skær tomater i mindre tern og bland med avocadoer.

Pres hvidløget og tilsæt det til salaten sammen med basilikum som hakket groft.

Når perlebyggen er kølet af, blandes den i sammen med olivenolie og der smages til med salt og peber.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply