Hovedretter med oksekød/ Mad på grillen

Hakkebøffer med ost

Hakkebøffer med ost

Vi havde gang i den store grillbuffet i lørdags og en af retterne var disse velsmagende hakkebøffer.

Billedet er et af de første jeg har taget med mit “nye” spejlreflekskamera. Jeg har købt et brugt, da jeg gerne vil lære at tage bedre billeder til bloggen og håbe på lidt flere læsere.

Og lad os bare sige, at jeg ikke altid er så god til at tage billeder… så jeg har lidt at lære!!

Vi lavede 6 bøffer ud af denne portion:

500 gram hakket oksekød

1 æg

4 spsk reven cheddar

salt og peber

krydderier efter eget valg (vi brugte Piffikrydderi, grillkrydderi og roasted garlic & pepper)

Kom farsen i en skål, tilsæt salt, peber, krydderier og ægget. Og så er det vigtigt at farsen bliver rørt godt sammen, jeg gav den 3-4 minutter i min kenwood. Men du kan også sagtens bruge din elpisker.

Når farsen er rørt godt sammen så tilsætter jeg reven cheddar og blander det i.

Så skal bøfferne formes, jeg brugte en bøfformer og så skal de hvile en times tid i køleskabet.

Grilles eller steget på panden i 4-5 minutter på hver side. Lidt afhængig af hvor tykke de er.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply