Hovedretter med svinekød/ Mad på grillen

Fyldt svinemørbrad på grillen

Fyldt svinemørbrad på grillen

Vi har kun brugt vores fine gasgrill en gang, så i dag ville vi teste videre, og valget blev i dag fyldt svinemørbrad og som tilbehør kartofler og grønsager i staniol pakker og græsk yoghurt med hvidløg.

Og har du ikke en grill, så kan den selvfølgelig også laves i ovnen, vil tro den skal have en halv times tid ved 200 grader.

1 svinemørbrad

125 g fetaost

2 fed hvidløg

frisk basilikum

1 pakke bacon i skiver

salt og peber

Start med at pudse mørbraden, og hvis den har en bimørbrad så ligges den til side.

Bland fetaost med presset hvidløg.

Skær et snit på langs, så der er plads til fyldet, krydr med salt og peber.

Læg basilikumblade på mørbraden og kom fetafyldet ovenpå og læg tilsidst bimørbraden ovenpå.

Vikl bacon rundt om, kom den i en foliebakke og så er den klar til grillen.

Vores den fik 35 minutter ved direkte varme, vi skruede 2/3 del op for varmen. Den havde fået lidt for meget, men smagte dog stadig rigtig godt.

Så næste gang vil vi give den 25 minutter og så vende den halvvejs, så baconen bliver sprød hele vejen rundt.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply