Hovedretter med kylling og and

Helstegt kylling

Helstegt kylling

Selvom dem jeg kender godt ved at jeg ikke er specielt begejstret for kød med ben i. Ja så smager en helstegt kylling bare lækkert. Så det laver vi også indimellem, i stedet for det altid kun er kyllingebryst.

Der er utrolig meget smag i en helstegt kylling og heldigvis er vi gode til at dele her i familien. Drengene er vilde med lår og vinger. Og bare jeg får et kyllingebryst, så er der ikke mere bøvl med mig.

Sammen med kyllingen får vi bl.a. tit kartofler i actifry og tzatziki og en salat og flutes.

 

 

Helstegt kylling

By Berit Serves: 3-4

Ingredients

  • 1 hel kylling
  • 1 citron
  • 4 fed hvidløg
  • Frisk timian
  • En god rapsolie
  • Paprika
  • salt, peber

Instructions

1

Kom salt og peber ind i kyllingen og fordel det.

2

Skær citronen i både og halvér hvidløgene og kom dem ind i kyllingen sammen med et par små håndfulde frisk timian.

3

Smør kyllingen ind i rapsolie og krydr med paprika, salt og peber.

4

Bind benene sammen og kom den i ovnen 70 minutter ved 200 grader. Vores fik også lige lidt med grill effekt til sidst.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply