Pasta/pizzaretter

Pizzaburger

Pizzaburger

Har længe luret på hvad det der pizzaburger er for noget, og i stedet for at købe de færdige fra Dr. Oetker, så lavede jeg dem selv. Hvor svært kunne det lige være…

Jeg må erkende at jeg har redigeret lidt i opskriften siden vi fik dem første gang. For der smagte de godt nok lidt kedeligt…

Denne her gang har jeg brugt hjemmebagte burgerboller. Hvis man ikke lige orker det, så vil jeg anbefale at man køber nogen gode burgerboller, sidst brugte vi de billige fra Rema, og det blev lidt kedeligt i smagen.

Når først burgerbollerne er bagt (det gjorde jeg bare om formiddagen) så tager det ikke ret lang tid fra man går igang til maden er klar.

Så hvis det en dag skal være nemt og hurtigt, så bare kom igang. Der gik 20-25 minutter fra jeg startede med at lave dem, til de kom ud af ovnen.

Vi valgte at bruge skinke, pepperoni og chamignon som fyld, men det kan selvfølgelig varieres helt efter hvad du ønsker at få på.

Sådan her ser de ud inden de kom i ovnen.

Pizzaburger

Ingredienser

  • Burgerboller
  • Pizzasauce
  • Skinke
  • Pepperoni
  • Frisk mozzarella
  • Revet cheddarost
  • Revet mozzarella
  • Champignon
  • Tørret oregano
  • Icceberg

Fremgangsmåde

1

Kom bagepapir på en bageplade.

2

Skær burgerbollerne over og smør den nederste del med pizzasauce.

3

Kom pepperoni, skinke og champignon på den nederste del og drys derefter lidt revet mozzarella på.

4

Pluk den friske mozzarella i små stykker og kom dem på den øverste del sammen med revet cheddarost, drys til sidst med oregano.

5

Kom dem i ovnen i minutter ved grader.

6

Når de kommer ud af ovnen kommes der strimlet iceberg på den nederste del og den øverste ligges på ligesom en burger.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply