Brunch/ Frokostbordet/ Småretter og snack

Omelet med chorizo

Jeg havde en feriedag for nylig, og til min skræk opdagede jeg at der ikke rigtig var noget i køleskabet til frokost, eller i hvert fald ikke ret meget der kunne bruges til rugbrød, hvilket vi i øvrigt også var løbet tør for.
Så kom jeg i tanke om at der var noget chorizo tilbage og æg havde vi også hjemme og lidt grønsager gemmer der sig altid i køleskabet.
Og på ingen tid fik jeg lavet mig den lækreste frokost.

 

Omelet med chorizo

Af Berit Personer: 1

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 spsk mælk
  • salt og friskkværnet peber
  • 12 skiver chorizo (fra en hel chorizo pølse)
  • 1/2 peberfrugt
  • 1 tomat
  • 2 spsk revet cheddar ost

Fremgangsmåde

1

Pisk æg sammen med mælk, salt og peber.

2

Skær peberfrugt i tern og tomat i mindre stykker.

3

Steg chorizo og peberfrugt et par minutter ved høj varme på en lille pande uden fedtstof.

4

Tilsæt tomater og lad dem stege med et øjeblik.

5

Skru ned for varmen og tilsæt æggemassen og rør rundt lige til at starte med. Derefter fordeles revet cheddar over omeletten og den steger videre ved svag varme indtil den er færdig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply