Hvem havde dog troet det… at jeg skulle blive vild med rosenkål!!! Og i den her perlespelt salat med avocado og rosenkål er det så godt!!
De smager så skønt og så er de sunde som bare pokker, og det er jo ikke dårligt. De holder sig også godt, hvis de kommes i en plastikpose. Så kan de sagtens holde sig et par uger i køleskabet.
Jeg har valgt at lave salaten med perlespelt, fordi jeg lige havde en rest som passede til vores portion. Du kan sagtens variere hvilke kerner der skal bruges, det kunne være rugkerner, hvedekerner, perlebyg osv.
Det er en salat med få ingredienser, så det tager ikke lang tid at snitte og blande sammen.
Det eneste du lige skal huske ved denne salat, er at den ikke skal laves i sidste øjeblik, da kernerne lige skal koges og køles ned.
Og når du nu er igang med de lækre rosenkål, så skal du prøve at lave stegte rosenkål med honning og citron…. NØØØJ det smager godt.
Perlespelt salat med avocado og rosenkål
Ingredients
- 150 gram perlespelt
- 150 gram rosenkål (renset vægt)
- 1 avocado
- 2-3 spsk hakket persille
- Dressing:
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- Revet skal af 1 citron
- 1 tsk akaciehonning
- Salt og peber
Instructions
Start med at koge perlespelt efter anvisningen på posen og lad dem køle af.
Skær bunden af rosenkål og fjern de yderste blade, snit dem fint.
Hak persillen og skær avocado i mindre tern.
Bland ingredienserne til dressingen og bland derefter det hele sammen og smag til.
Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:
Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.
Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.
Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.
No Comments