Salater

Quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg

Quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg

Den her quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg smager fantastisk og så er den sund. At jeg så aldrig kan finde ud af at udtale det… det betyder vel ikke noget??

Quinoa er utroligt sunde, de har et højt proteinindhold og mange fibre og de er et sundt alternativ til ris og pasta.

Jeg har valgt at bruge den røde version til denne tabouleh, men du kan sagtens bruge den hvide version.

Vi spiste den her lækre tabouleh sammen med barbecue marinerede kyllingespyd.

Det er ret nemt at lave, det eneste du skal tænke på, er at gå igang i god tid. Quinoa skal koges i 25 minutter og så skal de køles af inden man blander ingredienserne sammen.

Vi kom lidt sent igang, så da det var kogt, så fordelte jeg de kogte quinoa på et fad, så de hurtigere kølede ned.

 

Quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg

Ingredienser

  • 300 gram rød quinoa
  • 200 gram cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 4 forårsløg (små)
  • 3 spsk hakket mynte
  • 3 spsk hakket persille
  • 3 spsk citronsaft
  • 1,5 spsk olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1

Start med at koge quinoa efter anvisning på pakken, husk at skyl dem godt inden de koges og så skal de køles ned.

2

Skær tomaterne i kvarte, agurken i små tern, og forårsløg hakkes groft.

3

Bland grønsagerne sammen med resten af ingredienserne og de afkølede quinoa og så er den klar til servering.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instragram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply