Salater

Quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg

Quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg

Den her quinoa tabouleh smager fantastisk og så er den sund. At jeg så aldrig kan finde ud af at udtale det… det betyder vel ikke noget??

Quinoa er utroligt sunde, de har et højt proteinindhold og mange fibre og de er et sundt alternativ til ris og pasta.

Jeg har valgt at bruge den røde version til denne tabouleh, men du kan sagtens bruge den hvide version.

Vi spiste den her lækre tabouleh sammen med barbecue marinerede kyllingespyd.

Det er ret nemt at lave, det eneste du skal tænke på, er at gå igang i god tid. Quinoa skal koges i 25 minutter og så skal de køles af inden man blander ingredienserne sammen.

Vi kom lidt sent igang, så da det var kogt, så fordelte jeg de kogte quinoa på et fad, så de hurtigere kølede ned.

 

Quinoa tabouleh med tomater, agurk og forårsløg

Ingredienser

  • 300 gram rød quinoa
  • 200 gram cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 4 forårsløg (små)
  • 3 spsk hakket mynte
  • 3 spsk hakket persille
  • 3 spsk citronsaft
  • 1,5 spsk olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1

Start med at koge quinoa efter anvisning på pakken, husk at skyl dem godt inden de koges og så skal de køles ned.

2

Skær tomaterne i kvarte, agurken i små tern, og forårsløg hakkes groft.

3

Bland grønsagerne sammen med resten af ingredienserne og de afkølede quinoa og så er den klar til servering.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kyllingespyd med barbecue - Berits univers
    25. juni 2019 at 19:29

    […] i børnehave og skole. Vi lavede en god portion og spiste nogen af dem til aftensmad sammen med quinoa tabouleh, og så havde Klaus resten med til et arrangement i drengenes […]

  • Leave a Reply