Salater

Spidskålssalat med avocado og æble

Spidskålssalat med avocado og æble

Her i huset er det ikke alle aldersgrupper der er begejstret for grønsager, så nogen gange prøver vi lidt nyt for at se om det er en succes.

Så vi tænkte… de kan lide avocado, æbler og citron, så det prøver vi sørme.

Og må sige at det var et hit med denne lækre salat, den kom endda med i madpakken til den mindste dagen efter. Og det endda efter ønske…

Det eneste man lige skal være opmærksom på, det er at nødderne er kolde når de kommer på salaten, ellers bliver de bløde.

Salaten kan også nemt varieres med andre nødder og andre ingredienser. Vi laver ofte spidskålssalat, og har lidt forskellige dressinger vi skifter imellem, og så lige hvad vi lige har hjemme til fyld.

Spidskålssalat med avocado og æble

Af Berit Personer: 4

Ingredienser

  • 1/2 spidkål
  • 2 avocado
  • 1 æble
  • 1 håndfuld pecannødder
  • Dressing:
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk akaciehonning
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1

Start med at hakke pecannødder groft og rist dem på panden til de får lidt farve, stilles til afkøling.

2

Snit spidskål fint, skær avocado og æble i små stykker.

3

Bland ingredienser til dressingen (kan med fordel rystes sammen i en meljævner) og bland den sammen med spidskål, avocado og æble.

4

Når pecannødder er blevet kolde drysses de over salaten og den er klar til servering.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply