Tilbehør

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

Jeg har lidt forskellige kartoffelsalater jeg laver, og sidst da vi grillede faldt valget på denne her. Og den blev lige opgraderet, da jeg brugte hjemmelavet mayonnaise, tiden og lysten var der lige den dag til at lave det hele fra bunden.

Men man behøver skam ikke at lave hjemmelavet mayonnaise, man kan sagtens bruge noget færdigt, bare sørg for at det er en god kvalitet…

Kartoflerne skal være helt kolde, og jeg synes det bliver bedst når de er kogt dagen før. Kartoffelsalaten må nemlig gerne laves flere timer inden servering, så den har god tid til at trække.

800 gram kogte kolde kartofler

3 forårsløg

1 bundt purløg

2 spsk mayonnaise

7 spsk creme fraiche

2 spsk æblecidereddike

lidt sukker

salt og peber

Bland mayonnaise, creme fraiche og æblecidereddike med sukker, salt og peber. Smag dressingen til og bland derefter hakket forårsløg og purløg i.

Et lille tip til purløg, det hakker jeg aldrig, jeg synes det er meget nemmere at samle i et bundt og så klippe det i korte stykker.

Til sidst blandes kartofler skåret i mindre stykker i, og så er det bare at stille i køleskabet indtil resten af maden er klar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply