Kager

Kakaosnitter

Kakaosnitter

Det er vist det korrekte navn på denne kage… Men på arbejdet hedder det den gode kage, og i mine notater hedder den Mariannes kage, jeg smagte den nemlig første gang da min kollega havde bagt til os. Men uanset hvad den kaldes, så smager den rigtig godt, og er nem at lave…

Udseendet vinder den dog ikke mange priser på, men pyt når smagen er rigtig god!

Jeg påstår vist ofte her på bloggen at det er nemt at lave, og det er jo skønt når det er nemt. Det er jo ikke altid tiden er der til at bruge mange timer på mad eller kage. Det elsker jeg skam også, men i hverdagen skal det gå lidt hurtigere.

Portionen passer til en lille bradepande på ca. 20×30 cm

Mørdejsbund:

140 g blødt smør

250 g sukker

225 g mel

2 tsk bagepulver

3 æggeblommer

Kokosmasse:

3 æggehvider

150 g sukker

1 spsk kakao

100 g kokosmel

Derudover 3 spsk hindbærmarmelade

Bland ingredienserne sammen til mørdejen, jeg brugte håndmikseren med dejkroge til at starte med og samlede til sidst dejen med hænderne.

Beklæd bradepanden med bagepapir og fordel dejen deri. Jeg valgte at trykke dejen ud så den fyldte hele bunden. den kan sikkert også rulles ud, men jeg synes det er lige så nemt bare at trykke den.

Fordel hindbærmarmeladen ovenpå mørdejen

Pisk ingredienserne til kokosmassen sammen og fordel det over marmeladen.

Kom kagen i ovnen og bag den i 25 minutter ved 210 grader.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply