Hovedretter med oksekød

Hakkebøffer i fad

Hakkebøffer i fad

Det skulle være nemt en aften og jeg havde købt en pakke hakket oksekød, frisk pasta og friske champignoner. Var ikke lige helt klar over hvad jeg ville lave med det, men tænkte at jeg ville stikke hovedet i køleskabet for at se om der ikke var lidt der kunne bruges, så der kunne blive ryddet lidt ud. Det endte med at blive hakkebøffer i fad, og de smagte rigtig dejligt.

Det er også dejlig nemt med en ret i ovnen som bare passer sig selv mens man gør tilbehøret klar. Man kan også gøre hakkebøffer i fad klar i god tid. Så kommer man dem bare i ovnen når det er ved at være tid til at spise.

Jeg kan helt klart anbefale at lave noget grønt til.

Her i huset er vi ret vilde med spidskåls salater, du kan finde inspiration til at lave en lige her.

Hakkebøffer i fad

Af Berit Personer: 4

Ingredienser

  • Farsen:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 g hvidløgsost
  • 1 æg
  • 1 spsk oregano (tørret)
  • 1 spsk basilikum (tørret)
  • salt, peber og all round krydderi
  • Fyldet:
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 "flaske" cremefine
  • 250 g champignoner
  • salt, peber
  • Revet ost (jeg brugte cheddar)

Fremgangsmåde

1

Bland hvidløgsost, æg og krydderier med det hakkede oksekød og form til bøffer.

2

Læg dem i et ildfast fad.

3

Hak løg og hvidløg og svits dem på panden i lidt olie.

4

Skær champignon i mindre stykker og kom dem i panden med løg og hvidløg.

5

Tilsæt cremefine og hakkede tomater og smag til med salt og peber.

6

Koges et par minutter og hældes derefter over bøfferne.

7

Kom fadet i ovnen ved 200 grader, først i 20 minutter.

8

Fordel den revne ost og giv det yderligere 15 minutter i ovnen.

9

Tilbered dit tilbehør imens, her fik vi frisk pasta til, det er så dejlig nemt og hurtigt.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply