Hovedretter med oksekød

Hakkebøffer i fad

Hakkebøffer i fad

Det skulle være nemt en aften og jeg havde købt en pakke hakket oksekød, frisk pasta og friske champignoner. Var ikke lige helt klar over hvad jeg ville lave med det, men tænkte at jeg ville stikke hovedet i køleskabet for at se om der ikke var lidt der kunne bruges, så der kunne blive ryddet lidt ud.

Og det endte med at blive hakkebøffer i fad, og de smagte rigtig dejligt.

Hakkebøffer i fad

Af Berit Personer: 4

Ingredienser

  • Farsen:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 g hvidløgsost
  • 1 æg
  • 1 spsk oregano (tørret)
  • 1 spsk basilikum (tørret)
  • salt, peber og all round krydderi
  • Fyldet:
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 "flaske" cremefine
  • 250 g champignoner
  • salt, peber
  • Revet ost (jeg brugte cheddar)

Fremgangsmåde

1

Bland hvidløgsost, æg og krydderier med det hakkede oksekød og form til bøffer.

2

Læg dem i et ildfast fad.

3

Hak løg og hvidløg og svits dem på panden i lidt olie.

4

Skær champignon i mindre stykker og kom dem i panden med løg og hvidløg.

5

Tilsæt cremefine og hakkede tomater og smag til med salt og peber.

6

Koges et par minutter og hældes derefter over bøfferne.

7

Kom fadet i ovnen ved 200 grader, først i 20 minutter.

8

Fordel den revne ost og giv det yderligere 15 minutter i ovnen.

9

Tilbered dit tilbehør imens, her fik vi frisk pasta til, det er så dejlig nemt og hurtigt.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply