Hovedretter med kylling og and

Cremet wokret med kylling og kokos

Cremet wokret med kylling og kokos

Denne her cremet wokret med kylling og kokos er lidt stærk, men den smager fantastisk.  Men jeg elsker jo også kombinationen af karry, kokos og kylling…

Denne opskrift har lidt flere ingredienser end min sædvanlige nemme tøm køleskabet kokos-kylling ret.

Men det gode ved denne her cremet wokret med kylling og kokos er, at der kan du også bare lige bruge hvad du har af grønsager i køleskabet. Også dem som er ved at blive lidt små kedelige.

Vi fik nudler til. Men den kan også serveres med ris eller blomkålsris.

Opskriften er til 2 personer

 

Cremet wokret med kylling og kokos

By Berit Serves: 2 pers.

Ingredients

  • 2 kyllingebryster
  • 1 bundt forårsløg
  • 250 g champignon
  • 1 peberfrugt
  • 2 store gulerødder
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk fiskesauce
  • ½ spsk citronsaft
  • 4 tsk rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • sesamolie til stegning
  • 2-3 "brikker" nudler

Instructions

1

Start med at gøre grønsagerne klar, de skæres i mindre stykker helt efter fri fantasi, dog vil jeg anbefale at chilien hakkes fint, så man ikke får alt for store stykker. 

2

Kyllingen pudses og skæres i strimler.

3

Brun kylling i den ene tsk karrypasta, og tag det af panden/gryden.

4

Svits derefter chili og hvidløg et øjeblik og tilsæt derefter resten af karrypasta sammen med alle grønsagerne og steg det i 5 minutters tid.

5

Tilsæt kylling, kokosmælk, fiskesauce og citronsaft og lad det simre i 5-10 minutter.

6

Kog nudlerne og smag saucen til og så er det klar til servering.

7

Du kan evt. jævne saucen med lidt maizena.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply