Hovedretter med kylling/and

Cremet wokret med kylling

Cremet wokret med kylling

Denne her er lidt stærk, men den smager fantastisk… Men jeg elsker jo også kombinationen af karry, kokos og kylling…

Denne opskrift har lidt flere ingredienser end min sædvanlige nemme tøm køleskabet kokos-kylling ret.

Opskriften er til 2 personer

2 kyllingebryster

1 bundt forårsløg

250 g champignon

1 peberfrugt

2 store gulerødder

3 fed presset hvidløg

1 rød chili

1 spsk fiskesauce

½ spsk citronsaft

4 tsk rød karrypasta

1 dåse kokosmælk

sesamolie til stegning

2-3 “brikker” nudler

Start med at gøre grønsagerne klar, de skæres i mindre stykker helt efter fri fantasi…, dog vil jeg anbefale at chilien hakkes fint, så man ikke får alt for store stykker. Og pas nu på hvad du gør af dine fingre efterfølgende… Klaus ifører sig troligt gummihandsker da han ikke synes det var så rart da han gned sig i øjnene en dag han havde hakket chili…

Kyllingen pudses og skæres i strimler.

Svits chili og hvidløg et øjeblik og tilsæt derefter karrypasta og svits det godt. Tilsæt kylling og lad det brune. Derefter tilsættes alle grønsagerne og de svitses også et lille stykke tid.

Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og citronsaft og lad det simre lidt.

Kog nudlerne og smag saucen til og så er det klar til servering.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply