Tilbehør

Brunede kartofler i actifry

Brunede kartofler i actifry

Når nu du står der juleaften og har stress på med maden, så har jeg et godt tip. Du kan lave de brunede kartofler i actifry, de står nemlig og passer sig selv.

Vi har haft vores actifry i en del år efterhånden, men det er mest kartofler i både vi laver i den. Men der sniger sig også andre retter ind. Jeg tænker at jeg vil eksperimentere lidt mere med retter i actifry. For det er jo så dejligt nemt at den bare står og passer sig selv…

Har du en acifry? Og hvis, hvad bruger du den mest til? Og er der noget du godt kunne tænke dig at jeg testede for så at ligge det her på bloggen?

Jeg bruger min til bla. kartoffelbåde og bønnefritter.

Og du kan sagtens bruge glaskartofler i stedet for. Jeg må indrømme at jeg i løbet af året bruger gode glaskartofler. Jeg er nemlig ikke ret vild med at pille kartofler. Men juleaften, der bruger jeg “rigtige” kartofler. Nogen gange er jeg også så heldig at svigermor piller dem for mig. Så heldig er jeg…

Brunede kartofler i actifry

Ingredients

  • 1 dl brun farin
  • 5 spsk lys sirup
  • 500 gram små kogte kolde kartofler (og ja du må godt bruge glaskartofler)

Instructions

1

Pisk brun farin og sirup sammen og kom dem i actifry sammen med kartoflerne.

2

Lad dem køre i 20 minutter.

Notes

Tiden kan være lidt forskellig afhængig af hvilken model man har. Min er en XL.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply