På sådan en regnfuld lørdag hvor man ikke lige gider ud af døren for at handle, der er det godt at der gemmer sig lidt godter i køleskabet. Og af de lækre godter lavede jeg en lækker rugbrødspanini til os.
Og det var bare med diverse rester fra køleskabet. Vi havde bl.a noget pesto og parmaskinke tilovers fra en tapas aften. Der var også noget frisk spinat hvor vi havde brugt noget af det til kylling i fad.
Man kan sagtens variere fyldet i den her rugbrødspanini. Parmaskinken kan erstattes af chorizo eller andet lækker pålæg man lige har hjemme. Pestoen behøver heller ikke være den grønne og det går såmænd nok også uden spinat.
Rugbrødspanini
Ingredients
- 4 skiver rugbrød
- 4 tsk grøn pesto
- 4 spsk revet cheddarost
- 2 små håndfulde frisk spinat
- 8 små skiver tomat
- 4 skiver parmaskinke
Instructions
Smør pesto på alle skiverne.
Kom 1 spsk revet cheddar på to af skiverne og kom en håndfuld skyllet og tørret frisk spinat ovenpå.
Læg 4 skiver tomat på hver af de to skiver og kom 2 skiver parmaskinke ovenpå.
Kom til sidst 1 spsk revet cheddar ovenpå og luk panini'en med den sidste skive rugbrød.
Kom dem i en toaster eller paninigrill indtil osten er smeltet og rugbrødet sprødt.
Man kan med fordel køle panini'en lidt af, det gør rugbrødet mere sprødt.
Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:
Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.
Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.
Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.
No Comments