Brød og boller/ Hovedretter med oksekød/ Madpakker

Fladbrød til hjemmelavet durum

Fladbrød til hjemmelavet durum

Det sker jo at vi bestiller en durumrulle med kebab… og sidst vi gjorde det blev vi enige om at det skulle da testes om ikke vi kunne lave det selv. Så nu har jeg simpelthen lavet fladbrød til hjemmelavet durum…

Det her er første forsøg, så bær lige over med udseendet af fladbrødene. Smagen var rigtig god og kunne helt klart leve op til dem vi køber. Men der skal nok arbejde lidt med konsistensen. Brødene var knap så bløde, og eftersom vores pandekage pande ikke var så stor, så blev brødene heller ikke så store. Så det kunne ikke rulles sammen på helt samme måde.

Vi snød dog lidt og havde købt færdiglavet kebab, men har flere ideer til hvad der ellers kan komme i… Men det skal i nok opdage 😉

Jeg kender jo mine evner til at multitaske, og det går ikke altid så godt. Så jeg ville lige være smart og rulle alle brødene ud inden de skulle på panden. Da man hele tiden skal holde øje med dem og vende dem flere gange. Så jeg rullede dem tyndt ud og lagde dem i en stak med bagepapir imellem. Meeen næste gang skal jeg lige huske at bagepapiret dækker hele brødet… for der var nogen der blev lettere hysterisk over at de hang sammen!!!

Fladbrød til hjemmelavet durum                                       Fladbrød til hjemmelavet durum

Da der var lidt rester tilbage, så fik drengene med i madpakken dagen efter. Det er dejligt nemt og det er populært…

Note: Jeg har nu lavet fladbrød til hjemmelavet durum adskillige gange, og det er bare så dejlig nemt. Nu er jeg så heldig at min mand og jeg ofte laver mad sammen, så jeg ruller og han steger dem på panden. Og så har vi fået os en lidt større pandekage pande, det har hjulpet på størrelsen.

Fladbrød til hjemmelavet durum

By Berit Serves: 5

Ingredients

  • 3 dl vand
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1½ tsk salt
  • 600 gram mel (cirka)

Instructions

1

Start med at blande vand, olivenolie og salt.

2

Tilsæt melet (hold dog lidt tilbage) og juster indtil dejen er smidig og ikke klistrer.

3

Dejen deles i 10 stykker og formes til boller.

4

Og så er det bare med at rulle dem ud så tyndt som muligt, brug godt med mel både på bordet og kagerullen.

5

Bages ca. 2 minutter på en tør pande., husk at vende dem flere gange.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply