Brød og boller

Fladbrød til hjemmelavet durum

Fladbrød til hjemmelavet durum

Det sker jo at vi bestiller en durumrulle med kebab, og sidst vi gjorde det blev vi enige om at det skulle da testes om ikke vi kunne lave det selv.

Det her er første forsøg, så bær lige over med udseendet af fladbrødene. Smagen var rigtig god og kunne helt klart leve op til dem vi køber, men skal nok arbejde lidt med konsistensen. Brødene var knap så bløde, og eftersom vores pandekage pande ikke var så stor, så blev brødene heller ikke så store. Så det kunne ikke rulles sammen på helt samme måde.

Vi snød dog lidt og havde købt færdiglavet kebab, men har flere ideer til hvad der ellers kan komme i… Men det skal i nok opdage 😉

Jeg kender jo mine evner til at multitaske, og det går ikke altid så godt. Så jeg ville lige være smart og rulle alle brødene ud inden de skulle på panden. Da man hele tiden skal holde øje med dem og vende dem flere gange. Så jeg rullede dem tyndt ud og lagde dem i en stak med bagepapir imellem, meeen næste gang skal jeg lige huske at bagepapiret dækker hele brødet… for der var nogen der blev lettere hysterisk over at de hang sammen!!!

Fladbrød til hjemmelavet durum                                       Fladbrød til hjemmelavet durum

Fladbrød til hjemmelavet durum

Af Berit Personer: 5

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1½ tsk salt
  • 600 gram mel (cirka)

Fremgangsmåde

1

Start med at blande vand, olivenolie og salt.

2

Tilsæt melet (hold dog lidt tilbage) og juster indtil dejen er smidig og ikke klistrer.

3

Dejen deles i 10 stykker og formes til boller.

4

Og så er det bare med at rulle dem ud så tyndt som muligt, brug godt med mel både på bordet og kagerullen.

5

Bages ca. 2 minutter på en tør pande., husk at vende dem flere gange.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply