Halloween

Blodsprængte øjne af oreos

Det tager ikke lang tid at lave de her fæle øjne…

Til selve farven på øjet der kan jeg anbefale at du bruger dekorationsgele, og ikke icing gele som jeg har gjort. Jeg havde ikke lige tænkt på at det var det samme, da jeg ikke har gjort det i pynt ret ofte.

Havde købt det røde gele på nettet og var så i føtex og købe de andre farver. På nedenstående billede kan du se forskellen, og jeg anbefaler klart at man ikke bruger icing gele, da det ikke giver sådan en klar farve, men er mere mat.

Men fine var de nu alligevel…

Der skal bruges:

Oreos

Rød, grøn og blå dekorationsgele

Brune m&m’s

Skil forsigtigt oreo’s ad og brug den del hvor det hvide sidder fast på. Det skiller lidt ad, men det er bare lige at rette til med en kniv.

Gem så den anden del af oreo’s… ikke noget med at spise dem alle. For der kommer flere opskrifter hvor den del er blevet brugt.

Lav en cirkel med enten grøn eller blå gele i kanten af det hvide og placer en brun m&m’s ovenpå.

Lav blodsprængninger med det røde gele. Og der står det en frit for hvilken måde man gør det på. Jeg kom det direkte på, og min veninde kom lidt i en skål og kom det sirligt på med en kniv. Men nu er jeg jo ikke altid den mest tålmodige… så det fungerede ikke for mig.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Edderkoppe cupcakes | Berits univers
    16. februar 2018 at 17:52

    […] De her cupcakes er lavet af muffins og frosting fra denne opskrift og de oreos der tilbage fra blodsprængte øjne. […]

  • Leave a Reply