Hovedretter med svinekød/ Mad på grillen

Fyldt svinemørbrad på grillen

Fyldt svinemørbrad på grillen

Vi har kun brugt vores fine gasgrill en gang, så i dag ville vi teste videre. Valget blev i dag fyldt svinemørbrad på grillen. Som tilbehør fik vi kartofler og grønsager i staniol pakker og græsk yoghurt med hvidløg.

Og har du ikke en grill, så kan den selvfølgelig også laves i ovnen, vil tro den skal have en halv times tid ved 200 grader.

Opskriften på fyldt svinemørbrad på grillen rækker til omkring 3-4 personer. Det kommer an på hvor meget tilbehør du laver til hvor langt det rækker. Vi fik som sagt kartofler og grønsager i staniol. Men det kunne også være lækkert med små kartofler med oregano, samt en lækker salat til. Og så er det også altid lækkert med noget flutes til, og noget hvidløgssmør.

Det her er kun en måde at fylde en svinemørbrad på. Jeg varierer det ofte, og skal nok få lagt lidt flere opskrifter på bloggen af det.

Update:

Nu er det jo ikke kun om sommeren at du kan lave fyldt svinemørbrad på grillen. Vi laver den også om vinteren, og så får vi bare ovnbagte rodfrugter til. Det smager også fantastisk til. Ja du kan også lave grønsagerne på grillen hvis det er. Ofte laver vi kun en ting af gangen på grillen om vinteren, helt så sjovt at det trods alt ikke at stå i kulden og holde øje.

 

Fyldt svinemørbrad på grillen

By Berit Serves: 3-4 personer
Prep Time: 20 min Cooking Time: 25 min

Ingredients

  • 1 svinemørbrad
  • 125 g fetaost
  • 2 fed hvidløg
  • frisk basilikum
  • 1 pakke bacon i skiver
  • salt og peber

Instructions

1

Start med at pudse mørbraden.

2

Bland fetaost med presset hvidløg.

3

Skær et snit på langs, så der er plads til fyldet, krydr med salt og peber.

4

Læg basilikumblade på mørbraden og kom fetafyldet ovenpå.

5

Vikl bacon rundt om, kom den i en foliebakke og så er den klar til grillen.

6

Den skal have ca. 25 minutter på direkte varme og vendes et par gange undervejs, så baconen bliver sprød hele vejen rundt.

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply