Supper

Chilisuppe

Chilisuppe

Så skulle drengene udsættes for en ny suppe… og denne lækre og nemme chilisuppe blev valget i denne uge… Og ta..daaaa…. har armene over hovedet, de spiste begge to af den og kunne lide den. Den bliver skrevet på listen over retter de begge to kan lide.

Selvom der er chili i den så synes jeg ikke at den er så stærk, men chili kan selvfølgelig udelades for sarte munde…

Opskriften er til 4 personer

500 g hakket oksekød

Becel til stegning (olie kan også bruges)

1 løg

3 fed hvidløg

2 røde chilier

2 røde peberfrugter

3 gulerødder

salt, peber

1 spsk paprika

70 g koncentreret tomatpure

1 dåse hakkede tomater

1 liter hønsebuillon

2½ dl madlavningsfløde 18%

200 g suppehorn

Start med at ordne grønsagerne. Løg, hvidløg og chilier (uden kerner) hakkes, gulerødder og peberfrugt skæres i tern.

Brun kødet i becel og lad al væden fordampe, tag kødet over på en tallerken og gem til senere.

I samme gryde svitses grønsager i becel i ca. 5 minutters tid. Tilsæt salt, peber og 1 spsk paprika.

Hæld hakkede tomater, koncentreret tomatpure og bouillon og lad det koge i 15-20 minutter. Blendes i gryden med en stavblender.

Tilsæt fløden og det hakkede kød, varm det igennem og smag til.

Suppehornene koges og serveres ved siden af sammen med brød.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply